Coolishes!

puasa yang keenam belas !

hari ini sahur,telur mata kerbau,nasi dgn kicap !perh,serius mengantuk ar.. kejut donald duck,dia tak bangun..tidur mati ! haha..lepas sahur,sambung tidur.. dalam pukul 6 macam itu,bangun andthen siap siap pergi sekolah.tu donald duck?haha,dah berapa misscall ieka call dia,tapi tak bangun juga.mak ai !ini betul betul tidur mati meyh.hahaha

saat di sekolah,ieka study utk exam semua,tiba tiba ada tadarrus..ingatkan tak ada !haha.. so lepas habis tadarrus,terus naik ke kelas..ready utk exam !haha,dah susun meja semua,ready lah jawab paper bm,lepas habis paper bm di teruskan dengan paper bi !nah,sangat senang ar juga utk jawab paper bi,tapi bm ada yang susah and senang...time rehat,ieka try call donald duck !akhirnya,dia bangun juga.. haha,perh !nasib baik call time cikgu tak ada.. haha,serius malu time tu,laila dengar ieka kejut donald duck !muka time tu merah je..haha (:
lepas call dia,terus msg sampai tak sempat nak balas,sbb cikgu banyak yang berjalan !ishhh !susah betul nak balas...

time paper sejarah,ieka dgn acap meniru buku sejarah !haha,bapak ar... terbaik oh,tapi tak semua kita orang meniru,soalan yang susah sahaja,baru tengok !lepas habis paper sejarah,ready utk paper agama !perh,ini yang menyakitkan hati.. time jawab paper itu,kantoi pula tengok buku agama !siot ar cikgu tu.. nasib baik,dia tak nampak bb ieka.. lepas habis paper semua,ready utk solat bagai !haha,donald duck dah hantar 2kali msg,bukan tak nak balas,cikgu berjalan je !ishhh !geram nya

time di rumah,kitaorang msg andthen ieka terlelap sbb penat sangat !arghh !tinggal donald duck bersendirian lagi !sorry bie,baby penat ar..andthen time berbuka,ieka buka makan ayam !sepanjang bulan puasa ini,asyik makan ayam je.. donald duck panggil ieka,muncit dan comot !tapi donald duck,ieka panggil dia keding macam cicak !haha,macam itu lah kitaorang saat bermanja manja :D
weee

okey lah,nak study nie !Bye

iloveusomuch,keding@donald duck !




Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.



Older Post | Newer Post