Coolishes!

permintaan dari dia


hey hey, tajuk hari ini, permintaan dari dia (:! perh, tajuk buat orang suspen je kan. :p haha..
bermula lah al-kisah ini. haha, ieka dah mengarut :D! macam nie ceritanya, dia sekarang dah buat jadual untuk ieka, dari hari isnin sampai ahad.. sebelum pergi sekolah,kena breakfast, tak boleh berlapar dekat sekolah. kena makan roti ke,cereal ke or something like that. and jangan lupa makan vitamin. andthen,balik sekolah kena makan benda berat, macam nasi ke,mee ke. TAK BOLEH MINUM AIR GAS, awal awal lagi dia dah sebut tu.haha, dulu ieka ketagih minum air gas, setiap hari di katakan minum air gas je.. memang nak cari penyakit ieka nie.. dia kata,banyakkan minum air kosong.okey,bila dia dah membebel, kena lah tahan telinga (:! tak apa, ieka faham.. bila dia membebel tu, sebab dia sayangkan ieka (:! ouch, saya sayang awak juga,dear(:!
andthen time malam pula, lepas makan solat semua. pukul 9 kena study sampai pukul 10 lebih,waktu tu lah di wajib buat scoreA semua! dia buat macam tu,sebab dia nak ieka lulus dalam pelajaran..! yeah, i know it.. pada pukul 11 di wajibkan tidur, supaya ieka tak mengantuk dekat sekolah.. masa tidur no bbm,no tweet,no facebook,no text and no whatsapp (:! okey ,dia rajin buatkan ieka timetable, so ieka serahkan lah dekat dia. nak suruh ieka buat?memang berkurun ar nak buat :P! haha.. andthen ada pukul berapa tu,dia suruh ieka tidur tapi tak boleh tidur semua. andthen first time ieka cakap macam nie dekat dia'anje tak nak buat bie sedih' *manja kan? ngee, manja pun dengan bf sendiri. bukan dengan bf orang (:!
one thing two do three words four you, i love you ,budak pendek :* (jangan touching,gurau gurau je)
dah tengok kan,time table ieka.ngee,macam duduk dekat asrama ohh.. ! peraturan yang sangat ketat,nasib baik ieka pernah duduk asrama :D!
okey lah, sampai di sini saja ieka update. nanti ada masa, ieka update lagi. byebye (:!




Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.



Older Post | Newer Post